Rahat İngilizce Sistemiyle Hızlı ve Kolay Öğrenin

Sıfırdan İngilizce öğrenmek isteyenler ve temel İngilizce seviyesinde olanlar için bir İngilizce eğitim seti hazırladık. Rahat İngilizce sisteminde gramer kurallarını ezberlemek, sıkıcı ders kitapları çalışmak, kelime listeleri yapıp bunları saatlerce ezberlemeye çalışmak yoktur. Bu sistemde; sınavlar, testler, boşluk doldurma çalışmaları yoktur. Klasik İngilizce eğitim sistemindeki, bizleri İngilizceden soğutan ve hiçbir faydası olmayan yöntemleri unutun. Şimdi yepyeni bir yöntemle, çocukların ana dillerini öğrendikleri yöntemlerle, dinleyerek ve konuşarak İngilizce öğrenme zamanıdır.

Rahat İngilizce sistemi, tüm dünyada uygulanmakta olan, bilimsel araştırmalara dayanan yöntemleri kullanmaktadır. Alanında en iyi olan dilbilimcilerin yaptıkları araştırmalar ve deneyler sonucunda bulunan bu tekniklerle, klasik eğitim sisteminde kullanılan tekniklere göre 4-5 kat daha hızlı ve kolay İngilizce öğrenebilirsiniz. Öğrendiklerinizi daha uzun zaman hatırlar ve hepsinden önemlisi, öğrendiklerinizi kullanmayı, yani İngilizcekonuşmayı öğrenirsiniz.

 
Rahat İngilizce başlangıç seti gramer derslerimizle; İngilizce grameri teorik olarak değil, pratik olarak öğreneceksiniz. Extra derslerimizle, cümlelerin Türkçe anlamlarını öğrenirsiniz. Bu sayede, çok sık sözlük kullanmak zorunda kalmadan, dikkatinizi dağıtmadan,  setimizi çalışma fırsatı bulursunuz. Kelimeleri tek tek değil, grup olarak (phrase) hızlı ve kolay öğrenirsiniz. Rahat İngilizce çalışma rehberimiz sayesinde, ne kadar ve nasıl çalışacağınızı bilerek, planlı ve programlı İngilizce öğrenirsiniz. Rahat İngilizce sistemindeki en önemli ders, mini hikaye dersidir.

Mini hikayelerimizde, gramer dersinde öğrendiğimiz konuyla ilgili hazırladığımız özel kısa hikayemizi dinlersiniz. Hemen ardından sizlere hikayemizle ilgili çok basit sorular sorarız. Sorulardan sonra cevap vermeniz için biraz bekler, sonra doğru cevabı söyleriz. Bu dersimizi tekrarlı olarak dinleyerek sorulara cevap vermeyi öğrenirsiniz. Böylece otomatik olarak İngilizce konuşma becerinizi geliştirmiş olursunuz. Mini hikaye derslerimizdeki soru cevap yöntemiyle konuşarak İngilizce öğrenirsiniz.

Mini hikaye derslerindeki amacınız, sorulara yüksek sesle, güvenli ve hızlı cevaplar verebilmektir. Cevaplarınızı söylerken uzun cümleler kurmanıza gerek yoktur. Bir iki kelimelik cevaplar yeterlidir. Önemli olan, İngilizce bir soru veya cümle duyduğunuzda bunu otomatik olarak anlayıp hemen cevaplama refleksiniz kazanmanızdır.

Rahat İngilizce setindeki tüm dersler mp3 formatına dinleme dersleridir. Böylece derslerinizi telefonunuza veya mp3 çalarınıza yükleyip; arabada, otobüste, evde, dışarıda ve her yerde istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Yani İngilizce çalışma programınızı kendiniz yaparsınız. Ayrıca tüm derslerin pdf formatında yazılı dokümanları mevcuttur. Derslerinizi dinlerken aynı zamanda okuyabilir, kelimelerin yazılış ve telaffuzlarını öğrenebilirsiniz. Her bölümü çalışmaya başladığınız ilk iki-üç gün hem dinleyip hem okuyarak çalışmanızı tavsiye ederiz. Bu çok faydalı bir çalışmadır. Son birkaç gün sadece dinleme çalışması yaparsınız.

Sizlere daha önce sitemizde tanıttığımız Effortless English ile Rahat İngilizce seti, aynı temeller üzerine inşa edilmişlerdir. Yani kullandıkları metotlar aynıdır. Bir başka ifadeyle, Rahat İngilizce seti, Effortless English setinin, yeni başlayanlar için hazırlanmış, Türkçe destekli halidir.

Rahat İngilizce ücretsiz derslerini indirmek ve kolay İngilizce öğrenme tekniklerini incelemek için ücretsiz mail kursuna katılabilirsiniz. Bu kursa katılarak, klasik İngilizce eğitiminde uygulanan yanlışların neler olduğunu, bunların neden yanlış olduğunu ve doğru tekniklerin neler olduğunu öğreneceksiniz. Ayrıca daha birçok ücretsiz makale, dersler ve tavsiyeleri bu mail kursunda öğrenebilirsiniz. Şimdi ağıdaki kutucuğu doldurarak ücretsiz mail kursuna katılabilirsiniz.


Rahat İngilizce setinde, içerisinde yukarıda bahsettiğimiz; gramer, mini hikaye ve extra dersleri bulunan toplam 20 bölüm vardır. Her bölüm için en az 4-5 gün ayırmanız önerilir. Böylece komple seti bitirmeniz ortalama 2,5 – 3 ay gibi bir zamanınızı alacaktır. Rahat İngilizce başlangıç setinin fiyatı kdv dahil 137 TL dir. Yani piyasadaki özel ders fiyatlarıyla ve İngilizce kurslarının bir kur fiyatlarıyla kıyaslarsanız, bu fiyat gayet ekonomiktir. Üstelik diğer kurslardan elde edeceğiniz faydadan çok daha fazlasını kazanacaksınız.
Rahat İngilizce setiyle ilgili detaylı bilgi almak için www.rahatingilizce.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Sitedeki sıkça sorulan sorular sayfasında aklınızdaki soruların cevaplarını bulabilir, iletişim sayfasından program hakkında daha fazla bilgi talebinde bulunabilirsiniz.
 
Ayrıntılar için: www.rahatingilizce.com 

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir