Skype İngilizce Konuşma Pratiği

Son zamanlarda Skype İngilizce konuşma siteleri oldukça popüler hale geldi. Peki nedir bu Skype İngilizce konuşma olayı diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. İşte bu yazımızda bu konuyu ele alacağız. Hızlı ve kolay İngilizce öğrenmek adına bu güne kadar birçok yöntemi kullanmış olabilirsiniz. Bunlardan en çok tercih edileni bir İngilizce öğrenme kursuna kayıt yaptırmaktır. Fakat İngilizce kurslarının çoğu, okullarda izlenen alışıla gelmiş tekniklerin bir devamı niteliğinde, ders kitapları okuyup gramer kurallarına odaklanılarak eğitim vermeye çalıştığından dilediğiniz olumlu sonucu alamamanıza sebep olabilir. Dahası aşırı masraflara katlanarak devam edilecek İngilizce kursları, yoğun tempo içinde olan bireyler için çok da uygun değildir.

Evde kendi kendinize İngilizce öğrenmek amacıyla bazı ders kitapları alıp, dil bilgisi kurallarını öğrenmeye ve de İngilizce kelimeler öğrenmeye çalışıyor olmak da arzuladığınız sonucu sağlamamış olabilir. İşte bu durumda artık, Etkili ve kolay İngilizce öğrenmenin yegane yolunun yurt dışı eğitim programlarına katılmak olduğunu düşünmeye başlamış olabilirsiniz.

Ancak bu doğru bir kanaat değildir. Hiç yurt dışına çıkmadığı halde iyi İngilizce konuşan birçok insan mevcut. Ayrıca İngilizce eğitimi amacıyla başka bir ülkeye çıktığı halde İngilizce konuşamadan geri gelenleri de hatırlamakta fayda var.

Yabancı ülkelerde İngilizce öğrenmek güzel bir çözüm olabilir. Bunun için öncelikle temel düzeyde İngilizce anlayıp, kendinizi ifade edebilecek bilgiye sahip olarak başka bir ülkeye gitmek lazımdır. Aksi takdirde oldukça problemli bir süreç ve de muhtemelen hayal kırıklığıyla neticelenecek bir tecrübe yaşamak işten bile değildir. 

Yurt dışı İngilizce kurslarının yüksek maliyetlerini de göz önünde bulundurduğunuz zaman, bu konuda kararınızı vermeden önce daha makul olan Skype İngilizce konuşma programlarıyla öğrenme imkanını ele almak yararlı olacaktır.

Skype İngilizce Konuşma Sitesi İnter İngilizce


Hemen bu linke tıklayıp inceleyebileceğiniz Skype İngilizce konuşma yöntemi, ana dili İngilizce olan eğitimciler ile konuşma eğitimleri sunan internet üzerinden bir program şeklinde değerlendirebilirsiniz. Bizzat dersliklerde yalnızca hafta içi ya da hafta sonu yapılan İki üç saat süren İngilizce konuşma gruplarının tam aksine işte bu programda: yalnızca hafta içi On dakika,20 dakika veya otuz dk süren dersler alabiliyorsunuz. Bir başka ifadeyle hafta içi 5 gün süresince ayarladığınız bir saatte ana dili İngilizce olan eğitmen ile birebir İngilizce konuşma pratiği yapıyorsunuz. Başta bu süre çok kısa gibi gelebilir ancak, ders doğrudan sizinle yapıldığı için On kişilik bir sınıfla gördüğünüz derslerle neredeyse benzer bir hesaba geliyor.

Diğer İngilizce kurslarından ayrıcalığı:

  • İnternet üzerinden eğitim
  • Öğretmenlerle karşılıklı konuşma pratiği
  • Kendi ana dili İngilizce olan eğitimciler
  • Güzel hazırlanmış bir eğitim izleme sistemi
  • Bedava Deneme Dersi


Skype İngilizce konuşma sistemini hiç para ödemeden test edebilirsiniz. Bu linke tıklayıp ücretsiz deneyin formunu doldurmanız yeterli. Sonrasında programın Türkiye ofisinden birisi sizi arayıp genel bilgiler paylaştıktan sonra ana dili İngilizce olan bir eğitmen ile yapacağınız test görüşmesi için size uygun bir zaman belirliyor. Önceden belirlenmiş olan saatte yabancı eğitmen sizi yurt dışından arayıp İngilizce seviyenizi anlamak amacıyla yaptığınız iş, boş zamanlarınızda yaptıklarınız benzeri bazı sorular soruyor. Seviyeniz hakkında Türkiye ofisten ayrıntılı bilgi alabileceğinizi söyleyip görüşmeyi bitiriyor. Sonrasında Konuşarak Öğren Türkiye görevlisi sizi telefonla arayıp üyelik süreci hakkında size bilgi veriyor.


Skype İngilizce Konuşma Sisteminin İşleyişi


Skype İngilizce konuşma
İnter İngilizce programına üye olduğunuz vakit size bir şifre veriyorlar. Verilen şifre vasıtasıyla sisteme girdiğiniz zaman geçmiş ve gelecek derslerinizin içeriğini, eğitmeninizin değerlendirmelerini ve İngilizce çalışmalarrınızda kullanabileceğiniz çeşitli kaynakları bulabiliyorsunuz.

İlk olarak eğitimleri hafta içi her gün sabah 6 ile gece saat 1 arasında sizin ayarladığınız zaman içerisinde alıyorsunuz. İşte bu size oldukça büyük bir esneklik ve kolaylık sağlıyor. Yani bir İngilizce kursuna gitmek için yollarda zaman kaybı yaşamıyorsunuz. Konuşarak öğren İngilizce konuşmaları Skype ile yapılmaktadır. Örneğin Yirmi dakikalık bir kurs seçtiyseniz ve ders saatini 08.30 olarak ayarladıysanız. Hafta içi her gün 08.30’da yabancı eğitmeniniz sizi Skype’dan arıyor ve 08.50’ye dek eğitim yapıyorsunuz.

Dersin ilk dakikalarında biraz bir takım genel konulardan bahsediyorsunuz. Daha sonra öğrenci sayfanızdan görüntüleyebileceğiniz her bir gün için İngilizce seviyenize uygun olarak ayarlanmış bir ders konusu işlemeye başlıyorsunuz. Eğitim konularına ait okuma parçaları ve de ingilizce kelime listeleri oluyor. Eğitim konusuyla ilgili öğretmeniniz size bir takım sorular soruyor ve karşılıklı konuşma pratiği gerçekleştiriyorsunuz. Ders saatinin sonunda öğretmeniniz yaptığınız hataları size söylüyor. Dersin bitiminde eğitmen, öğrenci sayfanıza düzelttiği hatalarınızı yazarak yaptığınız çalışmalarla ilgili puanlar veriyor.

En önemlisi de yaptığınız bütün pratik konuşma eğitimleri online sisteme yükleniyor. Böylece istiyorsanız onları bilgisayarınıza indirip dilediğiniz zaman tekrar dinleme yaparak öğrendiğiniz konuları sağlamlaştırıp yanlışlarınızı süratli bir biçimde telafi edebiliyorsunuz.

İnter İngilizce kursu programında eğitmeninizden memnun olmazsanız Türkiye ofisi arayıp eğitmen değişikliği isteyebiliyorsunuz. Ayrıca kurs boyunca belli sayıda eğitim erteleme ve de eğitim dondurma hakkına sahipsiniz. Böylece çok yoğun olduğunuz veya beklenmedik acil işleriniz çıktığında söz konusu haklarınızı kullanarak eğitimleri yine kendi uygun zamanınıza göre ayarlayabiliyorsunuz. Böylece istediğim zaman online İngilizce öğreniyorum düşüncesiyle psikolojik olarak baskı hissetmiyorsunuz.


Sıfırdan Başlayanlar İçin İngilizce Eğitim Seti


Skype İngilizce konuşma programı içinde her ne kadar başlangıç düzeyi varsa da, Skype ile yapılan İngilizce pratik konuşma derslerinde yabancı eğitmenlerle iletişim kurabilmek adına biraz temel İngilizce bilgisine sahip olmak gerekir. Sıfırdan İngilizce öğrenmek isteyenler için ilk önce kendini ifade edebilecek ve günlük konuşma İngilizcesini anlayabilecek kadar temel İngilizce öğrenmelerini öneriyoruz.

Sıfırdan İngilizce öğrenenler için de, Rahat İngilizce eğitim setini öneriyoruz. İşte bu İngilizce setinde bulunan dil bilgisi mp3 derslerini ve ayrıca konuya odaklı bir biçimde oluşturulmuş kısa hikaye derslerini dinleme yoluyla etkili bir şekilde ve kolay İngilizce öğrenebilirsiniz. En önemlisi de kısa hikaye derslerinde kullanılan bol tekrarlı dinle ve cevapla tekniği ile ilk derslerden itibaren kendi kendinize dinleme ve de konuşma egzersizi yapma olanağı bulacaksınız.


Sıfırdan başlayan birisi, Rahat İngilizce eğitim setini ortalama iki buçuk üç ayda bitirebilir. Bu seti tamamladıktan sonra iyi bir intermediate seviye İngilizce seviyesine gelmiş olacaksınız. Sonrasında Skype İngilizce konuşma programı bedava deneme dersine katılıp kursa kayıt yaptırmak adına kararınızı netleştirebilirsiniz. Şuan da zaten İngilizcem intermediate düzeyde diye düşünüyorsanız, aşağıdaki linke tıklayarak bedava deneme dersi için formu doldurabilirsiniz.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir