Günlük İngilizce Öğren



İngilizce yerli konuşmacıları anlayabiliyor musunuz? Filmlerde konuşulan ingilizceyi, sokakta konuşulan ingilizceyi, yani günlük ingilizceyi anlıyor musunuz? Muhtemelen günlük ingilizce konuşmaları anlamıyorsunuz. Çünkü okullarda ve ingilizce kurslarında günlük ingilizce öğrenmek yerine, kitap ingilizcesi öğrendiniz.
Ders kitaplarındaki ingilizce, günlük hayatta kullanılan ingilizceden çok farklıdır. Gerçek hayatta, gerçek insanların konuştuğu ingilizceyi anlamak için ders kitaplarını bırakıp günlük ingilizce öğrenin.
Power English ve Effortless English ingilizce eğitim setlerinde AJ Hoge, günlün ingilizce konuşmaktadır. Artık sıkıcı ve faydasız ders kitaplarını bırakın. Effortless English dersleriyle günlük ingilizce öğrenin.
Benzer İngilizce Dersleri:

  • Zevkli İngilizce Öğrenme
  • Dinleyerek İngilizce Öğrenmek
  • PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

    Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

      Blogger Comment

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir